Saksan kielen koulutuspalvelut

Saksan kielen koulutuspalvelut Jyväskylästä käsin

Saksan kielen ja viestinnän koulutusta eri tasoille ja eri kohderyhmille, perustaidosta neuvottelu- ja presentaatiotaitoihin pienryhmällä ja/tai yksityisvalmennuksella. Yrityksen tarpeet, tuotteet ja palvelut otetaan huomioon.

Asiakkaat suosittelee GK Trainingin koulutuspalveluita

Gerhard Kohl on toiminut Jyväskylässä Metso Paper Oy:n kielikouluttajana useita vuosia. Metson sisäisen koulutusorganisoijan näkökulmasta katsoen yhteistyömme on sujunut alusta alkaen hyvin ja olemme olleet GK Trainingin palveluihin tyytyväisiä. Myös metsolaisilta osallistujilta saamamme palautteet puoltavat tätä näkökulmaa. Koulutus on koettu erittäin hyödylliseksi, materiaali ja opetusmenetelmät ovat tukeneet oppijoiden edistymistä ja opettaja on nähty aiheensa asiantuntijana.

Erään osallistujan sanoin "'Erittäin mielenkiintoinen kurssi. Sopivan mittainen ja asiat saatiin käsiteltyä hyvin. Erittäin asiansa osaava opettaja joka sain mielenkiinnon pysymään virkeänä, näin onnistunutta koulutusta ei aikoihin ole ollutkaan, osallistujamäärä oli sopiva keskusteluun ja mielipiteiden vaihtoon."

Anne Huttunen, Specialist, Learning and Development
HR Services, Metso Shared Services Oy
anne.huttunen@metso.com